EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa salva un punt

L’equip de Josep Maria Turull va anar dos vegades a remolc d’un Torrefarrera efectiu al contraatac || Els locals van tenir la possessió de la pilota, però els de Josete es van organitzar bé

Un jugador del Mollerussa intenta controlar la pilota, mentre un company prova d’obstaculitzar un futbolista del Torrefarrera.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa i el Torrefarrera van protagonitzar un duel de dos dels equips cridats a ocupar les posicions de privilegi al final de la temporada i es van repartir de forma justa els punts (2-2). Els locals van aconseguir empatar dos vegades als del Segrià, que es van mostrar molt efectius al contraatac. L’equip de la capital del Pla d’Urgell es manté invicte amb aquest empat, encara que ja no és colíder i és el Térmens el que ara domina la classificació en solitari.

El partit es va caracteritzar per una possessió més alta de la pilota del Mollerussa que, en bona lògica, com a equip local, va intentar portar la iniciativa davant d’un Torrefarrera ben organitzat al darrere, que esperava una pèrdua de pilota dels locals per llançar-se cap a la porteria d’Adrià. No va ser un partit de gaires ocasions de gol. Però va ser el Torrefarrera l’equip que va veure abans porteria i, quan ja agonitzava la primera part, es va avançar en el marcador. Carlos Lozano va engaltar un gran xut que va entrar per l’escaire fent inútil l’estirada d’Adrià. Era el minut 39 (0-1).

El Mollerussa, que continuava portant la iniciativa i tenia la possessió de la pilota, va poder empatar al tall del descans en una bona acció de l’equip a pilota aturada que va rematar Kiko de cap al pal, en primera instància, i que el mateix jugador reblava al fons de la xarxa col·locant l’1-1 en el marcador (min. 45, 1-1). Tots dos equips havien aconseguit una gran efectivitat de cara al gol, ja que amb prou feines havien hagut d’intervenir cap dels dos porters.

La segona meitat va ser molt similar als primers 45 minuts. El Mollerussa va seguir tenint la possessió, però aquest domini aparent no es traduïa després en clares ocasions de gol. Per la seua banda, el Torrefarrera, que dirigeix l’exjugador de Primera divisió i ex del Lleida Josete, seguia esperant l’oportunitat al contraatac. Aquesta va arribar als vint minuts de la represa, quan, arran d’una jugada ràpida per la banda del lateral, la centrada a l’àrea la va aprofitar Minko per establir l’1-2.

El conjunt de Josep Maria Turull va buscar l’empat, encara que el perill només arribava en rematades des de fora de l’àrea. Però, quan el partit estava a punt de finalitzar, Clivi, que havia entrat al camp a la segona meitat, es va plantar davant del porter i el va batre per sota (2-2).