L’Alpicat es manté invicte

Va salvar un punt al minut 91 gràcies al gol de Juanan || L’equip de Jordi López ‘Mena’ és setè a la taula

Un jugador de l’Alpicat intenta frenar l’avenç d’un rival, ahir al municipal de Sant Ildefons.

L’Alpicat va obtenir com a premi a l’excel·lent partit al municipal de Sant Ildefons un valuós empat (1-1) que li permet mantenir-se invicte a la Lliga i, després de les tres primeres jornades disputades, ocupar la setena posició a la taula classificatòria.

L’equip de Jordi López Mena es va defensar molt bé davant un rival que va collar molt i, després d’encaixar l’1-0 al minut 79, va demostrar que mai es rendeix i es va llançar a buscar un empat que va acabar aconseguint al temps afegit, en el minut 91. Va salvar d’aquesta manera un punt que va merèixer per la bona tasca defensiva.

La primera part va ser un monòleg del Sant Ildefons pel que fa a la possessió de la pilota. No obstant, l’Alpicat va donar tota una lliçó sobre com s’ha de defensar un equip, sense arribar a concedir ni una sola ocasió de perill en tota la primera meitat. L’Alpicat va plantejar l’encontre clarament al contraatac, buscava aprofitar la velocitat dels seus jugadors d’atac. Vendrell va donar un parell d’avisos en dos pilotes que va estar a punt de robar els centrals locals. En els deu últims minuts del primer temps, l’equip lleidatà es va estirar una mica més i va crear perill en tres llançaments de córner.

L’àrbitre va anul·lar també un gol a Vendrell (38) per fora de joc i, al 42, Martí va rematar a fora una clara ocasió. La segona meitat va ser molt més oberta. El Sant Ildefons ja havia comprovat que no podia confiar-se i van apostar pel joc directe, per intentar sorprendre Crisos en un parell d’accions, encara que també va crear perill l’Alpicat amb una rematada de Fabregat al minut 61.

L’entrada al terreny de joc de Juanjo va donar un altres aire als lleidatans, que van crear més perill sobre l’àrea local. De totes maneres, un dels pocs errors que va cometre el conjunt del Segrià a la segona meitat el va aprofitar el Sant Ildefons per anotar l’1-0, amb una rematada de Sani al minut 79.

Amb deu minuts al davant, l’Alpicat es va llançar a buscar l’empat i va obligar els jugadors barcelonins a tancar-se en la seua àrea. I, en l’últim sospir, una falta lateral que va llançar Xavi Gomà la va aprofitar Juanan per marcar l’1-1 i salvar un punt per als lleidatans que, d’aquesta manera, es mantenien invictes una setmana més.

“Ens en anem molt contents amb aquest punt”El tècnic de l’Alpicat, Jordi López Mena, es confessava satisfet amb l’empat. “Ens en anem molt contents amb aquest punt, i encara més perquè és un camp molt difícil, on la gent pressiona molt. No és fàcil puntuar aquí”, va valorar el tècnic. “Hem plantejat el partit a la contra, coneixent les característiques del Sant Ildefons. Ells tenien el control, però a penes han generat ocasions. La veritat és que hem fet una primera part gairebé perfecta”, va afegir. “Després, a la segona, ens han marcat el gol i ens hem llançat a buscar l’empat. Hem tingut una mica de sort.”