HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L’Associació encadena una altra victòria

Les lleidatanes sumen el tercer triomf davant el Mataró || Olga va ser crucial a la porteria en els últims minuts

Irina Pop va contribuir a la victòria amb set gols.

Irina Pop va contribuir a la victòria amb set gols.MAGDALENA ALTISENT

L’Associació Lleidatana va sumar ahir a Mataró una nova victòria en un partit que va ser molt ajustat (26-29). D’aquesta manera, les de Vujasinovic encadenen ja tres encontres guanyant després d’un mal inici de temporada.

Les lleidatanes van sortir a la pista palesant el cansament acumulat a causa de la Supercopa de Catalunya, disputada dimecres, de manera que no van aconseguir desplegar el seu millor joc. L’inici va ser un intercanvi de gols que es va allargar fins al minut 15, quan l’Associació va poder imposar la seua defensa i va aconseguir col·locar el 9-12 en el marcador. Tot i així, a falta de cinc minuts per al final de la primera meitat, una sèrie d’errades de les lleidatanes va permetre al Mataró arribar al descans amb un gol per sota (10-11).

El partit es va reprendre tal com havia començat, amb un intercanvi de gols. Contràriament al que va succeir durant la primera meitat, aquesta vegada van ser les del Maresme les que van aconseguir destacar-se en l’electrònic, aprofitant una sèrie d’exclusions que van descentrar les lleidatanes. Però amb el 26-24 l’Associació va reaccionar i a base d’una gran defensa i una Olga providencial a la porteria va aconseguir capgirar el marcador i emportar-se el triomf.