HOQUEI SOBRE PATINS

L’ICG Lleida salva un punt 'in extremis’

Jordi Creus anota el gol de l’empat a 25 segons del final i els àrbitres anul·len un gol a Andreu Tomàs en l’última jugada

L'ICG Lleida salva un punt 'in extremis'

L'ICG Lleida salva un punt 'in extremis'Amado Forrolla

L’ICG Software Lleida ha salvat ‘in extremis’un punt davant d’un ultradefensiu Igualada (2-2), en un duel mancat de ritme però que va concentrar tota la seua intensitat en un final d’infart. En ell, els llistats bé van poder perdre i fins i tot guanyar, si no hagués estat perquè els àrbitres li van anul·lar un gol a Andreu Tomàs, el segon del matí, quan faltaven tan sols 16 segons per a la conclusió, en estimar que havia rematat amb el patí, quan les imatges de televisió van confirmar al contrari.

Els llistats han anat sempre a remolc. Han encaixar el 0-1 als set segons de l’inici i, encara que han aconseguit l’empat vuit minuts després amb un gol de Jordi Creus, en la segona meitat l'Igualada ha tornat a avançar-se en el minut 42. L’ICG, que ha tingut més i millors ocasions, no ha estat precís però ha sigut capaç de salvar un punt gràcies al seu golejador ahir, Creus, que ha firmat el 2-2 final de falta directa.