La UE Tàrrega venç el Térmens amb claredat

El local Joni defensa el control de la pilota davant de dos defensors del Térmens.FRANCESC GASULL

La UE Tàrrega va tornar a mostrar un bon nivell de joc i va derrotar el Térmens (3-0), que també va proposar un bon joc. Els locals van obrir el marcador en el minut 16, al transformar Joni un penal comès sobre Sylla. El Térmens va mantenir el control de la pilota en moltes fases del joc de la primera part, encara que sense ocasions de gol. De tota manera el Tàrrega va ser qui va portar el pes i va tenir les ocasions i en el 31 Alberto va marcar el 2-0 després d’una gran jugada de Syla per la dreta. A la segona part, el Térmens va tenir la seua ocasió però els de Jordi Oliveres en van tenir moltes i al 60 Alberto va tancar el marcador.