S'esfumen dos punts

Un gol del Sant Ildefons al minut 93 priva el Balaguer de sumar una victòria en un duel molt igualat || Els dos equips van aprofitar les dos úniques ocasions que van tenir en tot el partit

Joel porta la pilota davant de la pressió d’un jugador del Sant Ildefons.

Joel porta la pilota davant de la pressió d’un jugador del Sant Ildefons.JOAN BOVÉ

El Balaguer va deixar escapar dos punts al temps de descompte davant del Sant Ildefons (2-2), en un partit en el qual totes les ocasions de gol es van materialitzar. En el primer temps els balaguerins es van mostrar molt ferris en defensa, sense que el Sant Ildefons arribés a inquietar la porteria d’Alfred. Els visitants tampoc van tenir excessius problemes, malgrat que el Balaguer va ser el que ho va intentar amb més intensitat però sense fortuna als metres finals. A poc a poc l’equip de Belló va anar ajuntant millor les línies i en el segon temps va anar guanyant metres en el seu joc. Finalment, al minut 70 va arribar el premi en forma de gol després d’una falta i una excel·lent assistència de Giribet sobre Adrià, que rematava de cap una pilota enganxada al pal sense que el porter Marc Guillen pogués fer res.

Però poc li va durar l’alegria als lleidatans, ja que quatre minuts més tard, i a la primera aproximació rival, Fabra va disparar creuat batent Alfred. El Balaguer no es va ensorrar i dos minuts més tard, una gran jugada per la banda d’Adrià va acabar amb una passada precisa al segon pal, on Genís va rematar per fer pujar el 2-1. Quan ja es donava per feta la victòria va arribar una contra del Sant Ildefons que va sorprendre el darrere local perquè Sani aconseguís el gol de l’empat.

“No hem sabut tancar el partit quan hem pogut” El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, es va lamentar de la mala fortuna que va tenir ahir el seu equip i que al final li va costar dos punts per continuar remuntant posicions. “No hem sabut tancar el partit quan n’hem tingut oportunitat. Ha costat avançar-nos en el marcador i quan ho hem aconseguit, hem fet un pas enrere i ha servit perquè ens empatessin. Hem tornat a avançar-nos i no hem sabut aguantar el resultat fins al final. Ha estat una llàstima perquè era una victòria important”, va dir.