Segona victòria de l'Actel Lleida a casa (94-84) després d'una gran remuntada en l'últim quart

L’Actel Lleida ha aconseguit aquesta tarda la segona victòria a casa (fins avui només havia guanyat un dels cinc partits disputats) gràcies un fantàstic últim quart en el qual ha donat la volta al marcador davant l’Araberri. Quan semblava que els locals anaven camí de sumar una nova derrota, ja que eren vuit punts a baix al final del tercer quart (59-67), han protagonitzat una gran reacció i amb un parcial de 35-17 en els últims deu minuts han acabat brindant el triomf a l’afició.

Fins la reacció final, l’Araberri ha controlat amb comoditat el partit. El primer quart ha acabat amb un parcial de 18-27, i el desavantatge dels homes entrenats per Borja Comenge ha augmentat fins els deu punts en el descans, al qual s’ha arribat amb un marcador de 38-48. En la represa, l’Actel ha arribat a posar-se a només tres punts (55-58), però una nova estrebada de l’equip basc l’ha portat a acabar el tercer quart amb 8 punts d’avantatge sobre els locals (59-67). A partir d’aquí, l’Actel s’ha desencadenat i ha acabat aconseguint una victòria clau per mirar cap a dalt. Brano Djukanovic i el base Ogungbemi han estat els màxims anotadors de l’Actel, amb 26 i 21 punts respectivament, mentre que els pivots Marc Martí i Mbaye també han tingut un paper clau en el triomf.