HOQUEI COPA DE LA CERS

Al Llista li va sobrar el final

L’ICG Software desaprofita un avantatge d’1-3 i veu com l’Igualada li remunta el partit en els quatre últims minuts || Dos penals dubtosos van evitar la victòria dels d’Albert Folguera

Els jugadors de l’ICG Software celebren un dels gols que van marcar en el partit d’ahir.LLEIDA LLISTA

L’ICG Software va deixar escapar l’oportunitat de deixar encarrilat el pas a la ronda següent de la Copa de la CERS i, en uns pèssims últims minuts, va veure com l’Igualada capgirava el marcador per firmar una ajustada victòria per 4-3. El Llista guanyava els de l’Anoia per 1-3, però dos dubtosos penals i un gol pràcticament sobre la botzina van donar el triomf a l’equip local. L’eliminatòria es dilucidarà a l’Onze de Setembre, en un partit previst per al pròxim 13 de gener.

Els dos equips van saltar amb molta intensitat a la pista del pavelló de les Comes. Tanta, que els àrbitres van haver d’agafar de les targetes blaves. Als tres minuts, la va veure el porter lleidatà, Lluís Tomàs, al cometre una falta, i Darío Giménez, per protestar. El llançament directe el va aturar de forma magnífica Albert Molas. Als cinc minuts era el local Oriol Vives el que veia la targeta blava, però Jordi Creus també va errar el llançament de falta directa.

L’eliminatòria es resoldrà a l’Onze de Setembre, on es jugarà el partit de tornada el 13 de gener

La primera part, calmats els ímpetus inicials, es va desenvolupar segons el guió previst, amb un Igualada molt fort en defensa i un Llista molt concentrat que no cometia errors i que jugava amb el rellotge a favor, ja que del que es tractava ahir era d’aconseguir un bon resultat per al partit de tornada a Lleida. Amb 0-0 es va arribar al descans.

La segona part va començar ja molt moguda. Oriol Vives marcava l’1-0 al cap de pocs segons, encara que això tampoc va posar nerviosos els lleidatans, que seguien molt ficats en el partit. El premi els va arribar al minut 34, quan César Candanedo, que havia estat dubte, va marcar l’1-1. Millor es van posar les coses per al Llista quan, en el minut 39, Darío Giménez aprofitava una falta directa per fer l’1-2. I en la jugada següent, un robatori de bola el va aprofitar Jordi Creus per elevar la renda a 1-3 (40’).

Semblava que el partit estava sentenciat, però, en hoquei, poc temps pot donar per a molt. En el 46, els àrbitres van xiular un dubtós penal, que César Vives va aprofitar per marcar el 2-3. I d’aquí, al desaste. Un altre penal i un gol a l’últim segon va posar el 4-3 final. Ara és el torn de l’Onze de Setembre.

L’equip juga dimarts a casa davant del CaldesLa participació a la Copa de la CERS no deixa descans als jugadors de l’ICG Software, que dimarts tornaran a jugar. Serà a l’Onze de Setembre i els d’Albert Folguera rebran el Caldes, en un partit de Lliga previst a les 21.30 h. A més, aquesta setmana l’equip lleidatà afronta un doble compromís, ja que divendres l’espera un nou partit. En aquest cas, serà a la pista del Barcelona, on jugaran a les 21.00 hores.