EL MILLOREL PITJOR

Meritori empat de l'EFAC

Els homes de Pablo Petreñas van plantar cara a un dels seus rivals directes a la zona alta || El conjunt d’Almacelles i el Viladecans van disputar un partit igualat i amb poques ocasions

Un jugador del Viladecans s’escapa de la pressió de dos de l’EFAC, en el partit d’ahir finalitzat amb empat.ÓSCAR MIRÓN

L’EFAC Almacelles va aconseguir un meritori empat davant del segon classificat, el Viladecans, en un partit en el qual va quedar patent la igualtat entre els dos conjunts i en què el joc combinatiu dels locals i l’estil més directe dels visitants no es van traduir en ocasions clares de gol (1-1).

Al llarg del primer temps, l’EFAC va controlar les escasses escomeses visitants, si bé es va encomanar de la forma de jugar d’un Viladecans que, amb cinc jugadors darrere i quatre a la zona d’atac, es va dedicar a apretar els locals amb desplaçaments llargs de pilota i ràpids contraatacs, encara que amb escassa repercussió ofensiva.

De fet, va ser l’equip d’Almacelles qui va fer més mèrits per avançar-se en el marcador al llarg dels primers 45 minuts del partit, especialment amb dos perilloses ocasions de Barco, que no va veure porta per escassos centímetres.

Tanmateix, va ser el Viladecans qui va saber aprofitar l’única ocasió clara que va tenir en tota la primera part per marcar el primer gol del matx a escassos segons del descans.

El gol visitant el va marcar Marcé en una desafortunada acció de la defensa local. Amb el resultat de 0-1, els dos conjunts van enfilar el camí dels vestidors.

A la represa, l’EFAC va recuperar el seu joc combinatiu habitual al centre del camp i no va tardar a igualar la contesa gràcies a un gol de Roger Canadell (51’), al finalitzar amb èxit un bon contraatac dels locals. L’EFAC no es va conformar amb l’empat i va buscar la remuntada fins a l’últim minut de l’encontre, però el Viladecans va imposar el seu ofici i el seu poder físic per evitar-ho.

El matx va arribar a la fi després de molt joc a la zona mitjana del camp i escasses ocasions per part tant del Viladecans com d’un EFAC que se situa com a quart classificat, amb 29 punts en el seu haver.

“Per guanyar ens ha faltat tranquil·litat a la segona part”

L’entrenador de l’EFAC, Pablo Petreñas, va comentar després del partit que “hem fet una bona primera part i hem controlat el Viladecans”, encara que “hem tingut un final desafortunat a l’encaixar el gol a l’últim segon”. Malgrat el “gol psicològic” del Viladecans, Petreñas va destacar que “després del descans hem anat a buscar l’empat i l’hem aconseguit, però ens ha faltat tranquil·litat per remuntar”. L’entrenador va concloure que “el resultat ens permet continuar lluitant a la zona alta”.