HOQUEI

Al Llista se li escapa la victòria per dos segons

Empata 3-3 davant del Lloret un partit en el que ha hagut de remuntar un 0-2

Al Llista se li escapa la victòria per dos segonsLLEIDA LLISTA

A l’ICG Software se li ha escapat la victòria davant del Lloret per dos segons. El Llista ha empatat 3-3 davant de l’equip gironí en un partit en el que els d’Albert Folguera han arribat a remuntar un 0-2 però en el que s’han deixat escapar el triomf en l’última jugada del partit.

El Llista, que venia d’encadenar quatre derrotes, necessitava la victòria davant d’un rival pitjor classificat i que lluita per escapar-se del descens. No han començat bé les coses per als lleidatans, que als cinc minuts ja perdien per 0-2. En el minut 4 Darío Giménez ha desviat un llançament de Rubén Fernández per anotar el 0-1 i, en la jugada següent, Marc Grau ha marcat el 0-2.

El Llista, amb molt temps per davant, ha portat el pes del partit i Andreu Tomàs ha marcat l’1-2 en el minut 9. L’equip ha tingut més ocasions que el seu rival, amb dos llançaments al pal i tres accions de llançament directe fallades. A falta d’un minut per al descans, Roberto Di Benedetto ha tirat un penal que ha aturat el porter del Lloret, però el rebuig li ha arribat a ell i ja no ha perdonat per marcar el 2-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, als 30 minuts Andreu Tomàs ha fallat un altre penal, però un minut més tard Darío Giménez ha marcat el 3-2. El Llista ha continuat buscant el gol, però no ho ha aconseguit ni quan, a falta de 55 segons, Darío ha fallat un altre llançament directe. El Lloret ha tret llavors el porter i, amb cinc jugadors de pista, en l’últim llançament, a falta de dos segons, Marc Grau ha establert el 3-3 definitiu.