Més de 140 pilots en el Català de nens de Rufea

Triomfs de Jana i Raúl Sánchez, Víctor Puig, Manuel López i Juan Izaguirre

Diversos pilots, en un moment de la competició que es va disputar al circuit lleidatà de Rufea.

Més de 140 pilots en el Català de nens de RufeaÒscar Mirón

Uns 140 pilots van par· ticipar ahir en el Campionat de Catalunya de Motocròs nens que es va celebrar a les instal· lacions esportives gestionades pel Moto Club Segre de Lleida, on es troba el circuit de moto· cròs de Rufea, escenari de les diferents curses. Els participants es van repar· tir en cinc categories diferents: MX85 Cadet, amb pilots d’en· tre 14 i 15 anys, MX85 Juvenil, per a pilots d’entre deu i tretze anys, MX65, amb participants des de vuit anys fins dotze, i, finalment, la categoria MX50, reservada als motoristes més joves, d’entre sis i nou anys d’edat. D’altra banda, també hi va haver una categoria femeni· na, amb pilots des de 13 anys. Quant als vencedors, la pri· mera a pujar al podi va ser Jana Sánchez, del conjunt Moto Club Sant Celoni, que es va procla· mar campió de la categoria fe· menina amb 50 punts, a deu de la segona classificada. A aques· ta la van seguir les pilots Carla Magallan, de l’equip Moto Club Sant Hilari, i Laia Mante, del Moto Club Vilobí d’Onyar.

Doblet de l’MC Segre

A continuació, en la categoria MX85 Cadet, hi va haver doblet de l’equip local en el podi de la categoria. El vencedor va ser Raúl Sánchez (Moto Club Se· gre), amb 50 punts, seguit per Arnau García (Moto Club Se· gre), segon, i Daniel Carcabo· so (Barragan Training Camp), tercer. Pel que fa a la mateixa moda· litat en categoria juvenil, el més ràpid va ser el lleidatà Víctor Puig, del Moto Club Segre, que es va proclamar campió amb una puntuació de 45. A aquest el van seguir en la classificació Edgar Canet, del conjunt Moto Club Polea SX, amb els matei· xos punts que Puig, i Pau Ma· gria, del Moto Club Segre, que van completar el podi. En la categoria MX65, el pri· mer lloc va ser per a Manuel López, de l’equip Moto Club Vallisoletano, que va obtenir una puntuació de 45 punts. López, va estar acompanyat en el podi per Elias Escandell (Moto Club de Formentera i Ei· vissa), que va ser segon empatat a punts amb el primer classifi· cat, i el local Carlos Prat (Moto Club Segre), que va acabar en tercera posició. Finalment, en la categoria MX50, el guanyador va ser el pilot independent Juan Iza· guirre, que va aconseguir una puntuació de 50, seguit per Ole· guer Riva del conjunt Moto Club Riuprimer Gas i Rocs i Omer Pavon, de l’equip Moto Club Segre lleidatà.