HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

Remuntada a temps

El Vila-sana obté una treballada victòria sobre el Girona i acaba amb la mala dinàmica de resultats || Victòria Porta i Vieira, autores dels quatre gols

El Vila-sana va aconseguir superar el Girona en un emocionant duel.

El Vila-sana va aconseguir superar el Girona en un emocionant duel.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana es va retrobar ahir amb el triomf després de dos derrotes consecutives i va batre un combatiu Girona, que mai va donar el seu braç a tòrcer i va posar contra les cordes l’equip del Pla (4-3). Victòria Porta, una de les protagonistes del matx, va obrir el marcador per a les lleidatanes quan només s’havien disputat 4 minuts i semblava que el Vila-sana tindria un partit plàcid. Tanmateix, al conjunt local li va començar a costar trobar un buit en la defensa gironina i les rivals es van anar traient de sobre el domini. A més, el Girona va aconseguir empatar a falta de cinc minuts per al descans (1-1), un cop per a les aspiracions del Vila-sana. L’equip que dirigeix Jordi Capdevila va notar la pressió i va encaixar l’1-2 als 34 minuts, després que Laura Vall transformés un penal.

Amb el marcador en contra i el rellotge també a favor de les visitants, Marta Vieira va aconseguir trencar la resistència visitant, anotant una falta directa que va significar el 2-2. Poc després, Victòria Porta es va encarregar de donar la volta al partit amb el tercer gol lleidatà i Vieira va establir el 4-2.

Tanmateix, el Girona no va donar el duel per perdut i va tornar a retallar diferències, posant a prova la defensa lleidatana fins al final del partit. Aquest important triomf arriba abans que el Vila-sana s’estreni divendres a la Copa davant del Cerdanyola.

calafell

El Lleida.net Alpicat va estar a punt de donar una de les sorpreses de la jornada al fregar l’empat a la pista del líder Calafell, que va ser el dominador de la primera meitat i es va situar amb un 3-0 al marcador. El tercer gol dels locals, que va arribar en el primer minut de la segona meitat, va esperonar els lleidatans, que van aconseguir posar contra les cordes el líder. Pol Franci va marcar el 3-1 i poc després el segon de l’Alpicat, que no va poder aconseguir l’empat malgrat tenir ocasions.