EL MILLOREL PITJOR

El Linyola va ser més efectiu

El conjunt del Pla d’Urgell s’imposa en un bon partit al Térmens i allarga la bona dinàmica de resultats || La victòria el manté tercer a la taula a set punts del líder, el Mollerussa

Un jugador del Térmens controla la pilota davant la presència de diversos defenses locals durant una acció del partit.JOAN GÓMEZ

El Linyola es va anotar tres nous punts en un partit gris i de poca vistositat en el qual els locals van saber aprofitar l’efectivitat per superar (3-1) un Térmens voluntariós. Amb aquest triomf ja són vuit les jornades que el Linyola suma sense perdre, des que els de Joan Balcells van caure (4-3) en la visita al Castellserà. Aquesta bona dinàmica de resultats els manté a la tercera plaça de la classificació amb 47 punts, cinc per sobre de l’Alcarràs, a set del liderat que ocupa el Mollerussa i a sis del segon, la UE Tàrrega.

El matx, de poca qualitat, es va mantenir equilibrat d’inici. A tots dos equips els va costar entrar en joc i la pilota circulava sense gaire ritme i preferentment per la zona central del camp. El Linyola va provar més d’atansar-se amb una mica de perill a la porteria defensada per Huguet, però no va ser fins al minut 40 de joc en què un penal assenyalat contra el Térmens va ser transformat pel local Barbero en l’1-0.

Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans. Ja a la segona, la tònica del partit no va variar gaire, encara que el Térmens va estirar una mica les línies per provar d’aconseguir més arribades a l’àrea rival. De totes maneres, les poques ocasions que van poder fabricar van ser desbaratades per la defensa del Linyola. Fins que al minut 53 el visitant Mascarilla va enviar a la xarxa el gol de l’empat (1-1). El Linyola va reaccionar i el seu tècnic va introduir llavors en joc Cortés, Caselles i Muñoz. Aquests canvis van donar el resultat i el conjunt local va començar a arribar amb més perill a la meta visitant. Una d’aquestes arribades va ser aprofitada per un dels golejadors locals, Barry Apha per marcar el 2-1 i tornar l’avantatge als seus. La victòria estava ja més a prop però el Linyola la va reblar per mediació novament d’Apha, que en el minut 68 va aconseguir el 3-1. Malgrat que al partit li restaven encara més de vint minuts per al xiulet final tots dos equips van semblar conformar-se amb el resultat i el marcador ja va ser definitiu, confirmant la victòria local.

El Linyola visitarà la setmana que ve l’Organyà amb la intenció de prorrogar la bona ratxa de resultats que li permetin seguir a la part alta de la taula. Per la seua part, el Térmens rebrà un sempre perillós Alcarràs, també implicat en la pugna per les primeres posicions de la classificació.