El Balàfia supera l'Alpicat B en el temps afegit

Un jugador del Balàfia controla la pilota davant de la presència de dos rivals.

Un jugador del Balàfia controla la pilota davant de la presència de dos rivals.LLEONARD DELSHAMS

El Balàfia es va emportar la victòria per 3-2 davant de l’Alpicat B en un partit disputat i que no es va resoldre fins al temps afegit, quan l’equip local va trencar l’empat amb el 3-2 definitiu. Amb aquests tres valuosíssims punts, el Balàfia s’aprofita de l’entrepussada de l’Alguaire, el qual supera en la classificació, en què ara és segon. El Balàfia va haver de remuntar els dos gols amb què l’Alpicat B es va avançar en la primera meitat. Marsa va marcar el 0-1 als 11 minuts i, al tall del descans, va arribar el 0-2 que posava el partit molt costa amunt per als locals. Però el Balàfia va reaccionar en la segona meitat i va capgirar el marcador (3-2).