Un golàs de Damián cronifica la mala ratxa de l'Espanyol

Els de Quique només han sumat un punt dels últims dotze

Els jugadors del Getafe celebren el gol que els va donar la victòria ahir amb l’Espanyol.EFE

L’Espanyol va encaixar una nova derrota, aquesta vegada al Coliseum Alfonso Pérez (1-0), i ja suma quatre partits seguits sense guanyar, de manera que es col·loca setzè amb 36 punts, a 10 del Deportivo, que marca el descens. Ahir, un golàs de Damián Suárez va donar la victòria a l’oponent, el Getafe, que va segellar pràcticament la permanència i manté un fil d’esperança per classificar-se per a Europa. Sens dubte, l’uruguaià va ser el protagonista de la tarda en un duel avorrit en gairebé totes les fases. Al minut 54, va enviar un tret impressionant des de 35 metres que va treure les teranyines de l’escaire dret de la porteria de Pau López. L’Espanyol va jugar a una marxa menys que el Getafe, i no va disparar ni una vegada a porteria els primers 45 minuts.

Va ser un equip espès, poc incisiu, amb poques idees i superat pel de Bordalás. El Getafe, més impetuós, almenys es va atansar als dominis de Pau, que va sostenir els companys amb un parell de bones intervencions. El primer quart d’hora de la represa, va aparèixer Damián Suárez per marcar el gol de la jornada. El Getafe, amb l’Espanyol fora d’ona, estava destinat a viure plàcidament l’última mitja hora del xoc. L’equip de Quique era incapaç de generar una mica de perill. L’expulsió de Flamini i l’ingrés al camp de Granero i Sergio García no van aconseguir trencar el diluir de l’Espanyol. Només Gerard Moreno, amb un xut des de dins de l’àrea que va salvar Cabrera, hauria pogut empatar un encontre que gairebé sempre va dominar el Getafe fins a l’expulsió del francès.