El Torrefarrera s'imposa en un bon partit

El Torrefarrera  i el Castellserà van jugar un bon partit que va acabar anotant-se l’equip local.

El Torrefarrera i el Castellserà van jugar un bon partit que va acabar anotant-se l’equip local.MAGDALENA ALTISENT

El Torrefarrera va superar un bon Castellserà en un partit en el qual els dos conjunts van mostrar un joc vistós. Els locals van manar des de l’inici i es van avançar molt aviat amb el gol d’Hernández en el minut 6.

Els del Segrià, que van fallar en la transformació d’un penal en el minut 30, van tenir el control de la pilota i van poder ampliar la diferència però el Castellserà, que es va mostrar també com un conjunt sòlid, va aconseguir empatar en el minut 23 per mediació de Sala. A la represa del matx, Ogando va marcar en el minut 48 el gol que va acabar significant el triomf per al Torrefarrera (2-1).