Un jugador del Balaguer, en un salt amb un del Sants, ahir.

Un jugador del Balaguer, en un salt amb un del Sants, ahir.ÁREA 11

El Balaguer no va poder acomiadar-se de la temporada amb una victòria i va perdre amb un Sants que l’any que ve jugarà a Tercera a causa d’una resolució de l’FCF, que prèviament li havia tret tres punts que li haurien donat l’ascens la temporada passada. Els de la Noguera van jugar un bon primer temps, sobretot el quart d’hora inicial, però a la segona meitat va acabar abaixant els braços per l’empenta local, que va ser més forta. Al minut 2, el Balaguer va tenir un penal a favor que Adrià va enviar al travesser, però a partir d’aleshores, el joc es va igualar i, al minut 10, Gala va anotar l’1-0 en una badada defensiva. El Sants va voler prendre el comandament, però el Balaguer va ser el que va crear més situacions ofensives que no es van traduir en gol. Després del descans, el Balaguer va sortir amb una marxa més, però el Sants es va encarregar que la pilota fos gran part del temps al centre del camp. A cinc del final, Navarro feia el gol i sentenciava el partit amb el definitiu 2-0. Jordi Belló es va mostrar satisfet amb la temporada: “Hem aconseguit el nostre objectiu, que no era altre que la permanència a la categoria.”