El Lleida B tanca la Lliga caient per la mínima a Igualada

Un jugador del Lleida B pugna per l’esfèric amb un rival, ahir.

Un jugador del Lleida B pugna per l’esfèric amb un rival, ahir.ÁREA 11

El Lleida B va acomiadar la temporada amb una derrota a Igualada, que es va produir als últims minuts, quan el conjunt local va obtenir per mitjà de Novoa situar el 2-1 definitiu. Els de Mariani van començar encaixant un gol a la mitja hora de joc, obra de Martí després d’una gran jugada amb Bernat (1-0). No obstant, els lleidatans van aconseguir igualar la contesa al minut 68 gràcies a una rematada d’Alpha, que acabava d’entrar al camp (1-1).

Els últims compassos van ser un intercanvi de cops. Sergi Gómez va tenir la victòria a les botes, però va fallar un penal al minut 85. En una contra, els de casa no van perdonar i es van emportar els tres punts. Ismael Mariani va afirmar després del partit que “acabar setens té mèrit, ha estat una molt bona temporada”.