L'Alpicat perd la categoria

Els de Sergi Vela cauen al Principat i finalitzen el campionat en posició de descens directe a Segona Catalana || Els del Segrià van aconseguir empatar però van acabar cedint davant l’Andorra

Després del gol de l’empat l’Alpicat va buscar la victòria però un gol al 64 va trencar el somni.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat no va poder complir el somni de la permanència al caure amb l’Andorra (2-1), i tancar la temporada als llocs de descens directe a Segona Catalana. Eren molt remotes les opcions de permanència per a l’Alpicat, ja que els lleidatans necessitaven diversos resultats favorables que, finalment, tampoc es van produir. Les dificultats per als de Sergi Vela van ser evidents des d’abans de començar l’encontre i és que les múltiples baixes del conjunt rogenc van obligar el tècnic lleidatà a convocar jugadors del filial i del juvenil a l’onze incial.

El primer quart d’hora del duel va ser intranscendent pel que fa a futbol. Un partit amb molt poc ritme que tan sols es va veure trencat pel primer gol dels andorrans després que el jugador local García rematés sol dins de l’àrea una centrada des de la banda dreta en una contra dels locals per posar el 0-1 en el marcador.

Amb el descens, l’Alpicat finalitza el pas a Primera Catalana després de dos temporades consecutives

L’Alpicat ho va intentar fins al descans, però novament es va veure incapaç de marcar el gol de l’empat abans que l’àrbitre assenyalés el final de la primera meitat.

Al segon temps, Castelló va aconseguir marcar l’empat al minut 56 aprofitant una bona passada de Vendrell al cor de l’àrea en què el jove jugador de l’Alpicat va superar un rival per després rematar amb un tret precís que col·locava l’1-1 en el lluminós que mantenia amb vida l’Alpicat. Amb el gol de l’empat, l’Alpicat va tornar a creure en els miracles i va continuar lluitant per la victòria però poc va durar la il·lusió a les files dels lleidatans, i és que amb l’equip totalment bolcat en atac, els andorrans van aprofitar una de rapidíssima contra al minut 64 perquè Rubio tragués partit d’una assistència, de nou des de la banda dreta, i marqués a plaer el definitiu 2-1.

Amb aquesta derrota, l’Alpicat va posar punt final a una temporada en la qual el conjunt del Segrià ha anat clarament de menys a més però en què s’ha acabat perdent la categoria després d’estar dos temporades consecutives disputant la Primera Catalana.

“Marxem amb un sabor amarg” El tècnic de l’Alpicat, Sergi Vela, va afirmar que acaben aquesta temporada amb un sabor amarg atès el el resultat final que ha tingut la temporada de l’Alpicat. A més a més, Vela va voler agrair l’esforç dels jugadors que, malgrat el resultat en aquest encontre, no van abaixar els braços i van lluitar fins al final. Quant al descens, el tècnic lleidatà va dir que tots han d’assumir la seua part de culpa, però va subratllar la curta plantilla amb la qual va començar la temporada l’Alpicat com un dels principals problemes.