El Puigvertenc, campió

L’equip tanca una gran temporada amb una justa victòria contra l’Alguaire || Dos gols al tall del descans i un penal aturat a poc del final, les claus

Els jugadors i el cos tècnic del Puigvertenc celebren el títol amb part de l’afició al fons.AMADO FORROLLA

El Puigvertenc va superar l’Alguaire a la final del Trofeu Pepito Esteve (2-0) i va acabar de la millor manera possible la seua gran temporada.

Per arribar a la final, va patir el Puigvertenc davant d’un Ponts al qual només va poder superar en els penals mentre que l’Alguaire va arribar després de vèncer tant en l’anada com en la tornada el Torregrossa.

Es preveia un partit igualat entre el tercer i el quart classificats del Grup XIII de Tercera Catalana, i el matx no va defraudar. No havia aconseguit el Puigvertenc superar el seu rival en la temporada regular (una derrota i un empat) però ho va aconseguir el dia en què es jugaven un títol.

El duel va començar amb una fase de tempteig, nervis i amb els dos equips buscant aconseguir el control de la pilota. Encara que finalment va ser l’Alguaire qui va imposar el seu joc, el Puigvertenc arribava amb més perill a la porteria de Carlos Soldevila i a prop va estar d’avançar-se amb dos pilotes al travesser abans del quart d’hora. El matx anava creixent en intensitat a mesura que passaven els minuts i l’emoció es feia sentir a les grades davant de qualsevol acostament perillós. Fins que va arribar l’1-0. L’Alguaire continuava dominant sense trobar el camí del gol fins que una recuperació del Puigvertenc al seu camp va possibilitar un ràpid contraatac que va culminar a la perfecció Enric Bosch davant de la sortida de Carlos (1-0). S’havien jugat 37 minuts i el Puigvertenc es mostrava sòlid en defensa i molt encertat en atac. Més encara quan només 3 minuts després, i amb l’Alguaire intentant reposar-se del gol, una jugada trenada des del migcamp va arribar fins a Allepuz perquè aquest marqués el definitiu 2-0, amb què es demostrava la gran eficàcia del Puigvertenc.

Els dos gols van deixar tocat l’Alguaire, que va esperar al descans per situar-se de nou en un partit que se li posava molt costa amunt. El pas pels vestidors va servir perquè els dos conjunts tracessin una nova estratègia que, de nou, va funcionar millor per al costat del Puigvertenc.

Amb dos canvis per equip va tornar al terreny de joc. Aquesta vegada amb possessió per al Puigvertenc, que va intentar controlar la pilota sense patir gaire darrere, gestionant bé el matx. Malgrat els intents de l’Alguaire i els canvis que va proposar el seu tècnic, la jugada més clara de perill va arribar en els últims minuts amb un penal que hauria pogut retallar distàncies però que Guillem va aconseguir aturar. Va ser l’última ocasió d’un Alguaire que malgrat la derrota ha fet una gran temporada.