FUTBOL PRETEMPORADA

L'Osca s'estrena amb una golejada al Montsó

L’Osca va obrir la seua sèrie d’amistosos golejant el Montsó.

L’Osca va obrir la seua sèrie d’amistosos golejant el Montsó.SD HUESCA

L’Osca va saldar el seu primer compromís de pretemporada golejant el Montsó (5-0) en un partit que es va disputar a la localitat de Benasc. El conjunt blaugrana, que debuta aquesta temporada a Primera, no va tenir problemes per superar un rival de Tercera i va ser Jorge Miramón, exjugador del Lleida, el que va marcar el primer gol de la pretemporada, als dos minuts.

En el 28, Sastre va marcar el segon des de l’interior de l’àrea i Gallar, de xut per l’escaire des de la frontal, va establir el 3-0 abans d’arribar al descans.

Leo Franco va canviar l’onze del tot al descans tret d’Almerge, i amb Aguilera de central per l’absència de jugadors en aquesta demarcació.

Camacho, un altre ex del Lleida i amb una gran definició a l’àrea petita després d’una centrada de Luisinho, va marcar el quart per a l’Osca i Arnedillo va tancar la golejada amb una rematada des de 25 metres. El pròxim amistós de l’Osca serà el 21 davant del Lleida.