El Tàrrega s'imposa al Cervera amb gol de penal

Maikel va resoldre en el minut 87

Formació inicial del Tàrrega en el partit que va jugar ahir davant del Cervera.

Formació inicial del Tàrrega en el partit que va jugar ahir davant del Cervera.FRANCESC GASULL

La UE Tàrrega es va imposar ahir al Cervera per 1-0, en el primer amistós al Municipal Joan Capdevila per als blaugranes, que van jugar el seu primer partit de pretemporada al camp del Borges, en un duel corresponent a la Copa Lleida. El Tàrrega va dominar el partit i va tenir ocasions de gol, però no el va resoldre fins al minut 87, gràcies a un llançament de penal de Maikel. El local Jofre i el meta visitant Iván van ser els protagonistes de la primera part.

El davanter blaugrana va tenir fins a quatre bones ocasions, però entre la falta de punteria i la gran actuació d’Iván el marcador no es va moure.

En un altre duel disputat ahir, l’Alpicat es va imposar per 4-0 al Bellpuig.