FUTBOL PRETEMPORADA

El Balaguer venç el Térmens gràcies a un efectiu primer temps

Després del descans abaixa el ritme i la tensió

Un jugador del Balaguer desplaça la pilota davant la mirada de diversos futbolistes del Térmens.ITMAR FABREGAT

El Balaguer va ser el vencedor del duel noguerenc de pretemporada que el va enfrontar ahir al Térmens (2-0). El quadre local es va imposar, gràcies als gols de Galceran i Egea al primer temps, a un equip que juga en una categoria inferior i que, no obstant, li va donar problemes al segon temps.

El Balaguer va estar molt bé d’inici, i va crear ocasions de perill davant un Térmens ben plantat sobre la gespa i que esperava sortir al contraatac. Amb aquest escenari, l’1-0 va arribar aviat.

Adrià va enviar una pilota des de la línia de fons perquè Galceran, des de l’àrea petita, l’empenyés cap a la xarxa. L’única ocasió clara dels visitants al primer temps va ser al minut 29, en una indecisió local aprofitada per Zuña per fer una passada de la mort que va rematar Gardeñes però que Alfred va poder aturar. Tanmateix, va ser el Balaguer el que va portar el pes. Al minut 36, Marc Sánchez va rematar massa creuat i al 40, una combinació balaguerina va finalitzar amb una vaselina d’Egea que el porter va salvar per poc. A continuació, el mateix Egea va aconseguir el 2-0, després d’una falta lateral que va acabar als peus d’Adrià, que va assistir de nou.

Al segon temps i després de l’exhibició de canvis, el Balaguer va abaixar el ritme i va tenir dificultats per sortir, fet que va aprofitar el Térmens per crear perill en moltes fases i posar contra les cordes els de Toni Menchón, encara que no més enllà de la zona de tres quarts. Malgrat tot, l’ocasió més clara va ser dels rojos, una pilota que Isaac va enviar al travesser al minut 67.