VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

Bona estrena a casa del Rodi Balàfia

El Balàfia va superar l’AE Aula amb molta solvència || El partit també va servir per donar minuts als juvenils Jaray i Vinyes amb el primer equip

Dos jugadors del Balàfia intenten bloquejar la rematada d’un rival de l’AE Aula.AMADO FORROLLA

El Rodi Balàfia està firmant un inici de temporada immillorable i segueix invicte al superar la setmana passada el Vikings Vòlei Prat i ahir, amb molta solvència, el Fundació Aula, un equip amb una trajectòria oposada a la del conjunt lleidatà i que continua sense conèixer la victòria després de caure l’última setmana també contra el Vòlei Manresa. El Balàfia va començar el duel exhibint un molt bon joc i va donar molt poques opcions als barcelonins. Els lleidatans van pressionar sobretot en el servei aprofitant que l’Aula no destaca precisament per tenir una bona recepció. D’aquesta manera, els de verd van anar obrint distàncies en el marcador, sense deixar en cap moment que els barcelonins s’atansessin. Al final, el Balàfia va acabar emportant-se el set per un parcial claríssim de 25-13.

Al segon set, el Rodi Balàfia va abaixar la intensitat, probablement per l’àmplia victòria al set anterior. Els de Mario Martínez van anar cometent errors no forçats que van permetre als visitants mantenir-se a prop en l’electrònic. Malgrat tot, la superioritat dels lleidatans va acabar imposant-se i el Balàfia va sumar el segon punt del partit (25-21).

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text

Pel que fa al tercer set, els lleidatans van tornar a collar i van aixafar de nou els barcelonins per 25-20 per establir el 3-0 definitiu en el marcador. El darrer set va servir a més a més per donar minuts amb el primer equip als juvenils Roger Vinyes i Eloi Jaray.

El tècnic del Balàfia, Mario Martínez es va mostrar satisfet amb la victòria i el paper de l’equip al finalitzar l’enfrontament. “Volíem guanyar aquest partit perquè el primer a casa sempre és important i crec que ho hem fet amb molta solvència”, va explicar en aquest sentit. “És clau assegurar-se els triomfs contra aquest tipus d’equips, en principi més febles”, va afegir.