FUTBOL

El Lleida arrenca un punt jugant amb 10

Empata 1-1 a Badalona, amb el que es manté invicte després de 8 jornades de Lliga

El Lleida arrenca un punt jugant amb 10CARLES MIRANDA

El Lleida es manté invicte a la Lliga després d’arrencar un punt en el camp del Badalona (1-1), en un partit en el qual els lleidatans han jugat amb deu des del minut 35 per l’expulsió de César Soriano. L’equip continua comptant les seues sortides per empats i ja en suma quatre lluny del Camp d’Esports.

Un gol de la gran revelació del Lleida aquesta temporada, Alpha, en el minut 81, ha permès al Lleida sumar un altre punt. El Lleida, malgrat jugar amb deu, ha dominat el partit i ha tingut més ocasions, però no ha trobat el premi fins la recta final del partit.

El partit se li ha complicat a l’equip lleidatà en el minut 35, quan l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Badalona, en una acció que li ha costat a César Soriano la segona targeta groga i la consegüent expulsió. El penal l’ha transformat Albarrán en l’1-0 (minut 36).

Aquest és el primer dels tres partits que el Lleida encadena com a visitant. Dimecres jugarà en el camp de l’Ebre el partit corresponent a la tercera ronda de la Copa del Rei i diumenge visitarà l’Olot. Si supera l’eliminatòria de la Copas'enfrontarà amb un equip de Primera divisió dels que disputen competició europea.