Derrota davant del líder

L’AEM no va poder frenar el Seagull, que segueix invicte amb cinc victòries |

Aquesta és la imatge que presentava ahir el camp del Pardinyes.

Aquesta és la imatge que presentava ahir el camp del Pardinyes.EDGAR ALDANA

L’AEM va caure derrotat ahir per la mínima al camp del Seagull, el líder invicte de la categoria. Les de Vidal Agné van jugar un bon partit, encara que van acabar pagant car el seu error del matx que va donar al Seagull l’únic gol del xoc. L’AEM continua sense trobar el camí quant a resultats en aquest inici de temporada i ja acumula tres derrotes per dos victòries.

El partit va començar amb els dos equips jugant de tu a tu, sense renunciar mai a la possessió de la pilota. Malgrat això, en el minut 8, un error de les lleidatanes suposava l’1-0, obra de Mar Torras, que va rematar de forma magistral al segon pal una bona centrada.

Malgrat el cop, l’AEM no es va espantar i a punt va estar d’empatar en el minut 15 per mitjà de Pixu, encara que la lleidatana va enviar la pilota al travesser. Poc després va ser Vernet qui va enviar la pilota per sobre de la porteria després d’un servei de falta lateral.

Després del descans, les ocasions pràcticament es van esfumar, encara que el bon joc va continuar en els dos costats del camp. Júlia va tenir la millor ocasió de l’AEM en un xut llunyà que va atrapar sense problemes l’exportera de l’equip lleidatà Brigi. Per part del Seagull, Natalia va poder ampliar l’avantatge en una bona jugada per la banda, encara que Subies va aconseguir desviar el seu xut sota pals. En els últims minuts, l’AEM es va bolcar a l’atac, tancant les barcelonines a la seua àrea, i encara que va tenir oportunitats per igualar l’electrònic finalment la insistència lleidatana no va tenir recompensa i els tres punts es van acabar quedant a Badalona.