Un jugador del Binèfar, en una disputa de la pilota amb un jugador rival.

Un jugador del Binèfar, en una disputa de la pilota amb un jugador rival.MARC MALAGON

El Binèfar va aconseguir tres valuosos punts al vèncer per la mínima, 1-0, i patint un rival directe com el Villanueva. L’equip celeste va arribar al partit amb la necessitat de sumar per sortir de la zona de perill i ho va aconseguir malgrat una primera part molt igualada. El Binèfar es va trobar amb un Villanueva molt defensiu que va sortir a esperar en el seu mig camp i a llançar pilotes a la contra amb l’esperança de trobar el gol. L’ocasió més clara dels celestes va arribar a través de Pueyo, que va llançar la pilota al travesser mentre que Nelson, el porter local, va salvar alguns un contra un per arribar al descans amb l’empat inicial. Després de la represa, el Binèfar va augmentar la intensitat. Primer Chicho, a boca de canó, i més tard Arcas podien marcar el primer, però el meta visitant va aturar la pilota. En el minut 63, en canvi, Ciruela va llançar una pilota que, encara que va tocar, el porter no va poder aturar i va suposar l’1-0. Després del gol, el Villanueva va prendre el control, però Nelson va evitar que les ocasions es transformessin en gol per aconseguir la victòria.