L'Atlètic supera amb comoditat el Mònaco i accedeix a vuitens

Griezmann celebra el segon gol de l’Atlètic contra el Mònaco.

Griezmann celebra el segon gol de l’Atlètic contra el Mònaco.EFE

L’Atlètic va segellar el pas a vuitens després de superar amb comoditat el Mònaco. Una victòria previsible, indubtable sempre al llarg del partit, amb els dos gols concentrats en els primers 25 minuts i en dos de les tres primeres ocasions de l’equip blanc-i-vermell. Però també amb una arriscada relaxació, que va incloure un penal fallat per Falcao, l’expulsió de Savic i unes quantes ocasions del seu adversari al tram final del xoc.

Sense jugar-s’hi res, devorat per les baixes, conscient que l’atenció ha de centrar-se en la seua Lliga, el Mònaco va ser un adversari gairebé derrotat des del principi i doblegat al minut i mig, amb l’1-0 de Koke, que va tirar des de fora de l’àrea, la pilota va rebotar al juvenil Badiashile i va descol·locar Benaglio. Ni tan sols quan la pilota va ser del Mònaco, quan va permetre algun contraatac del rival, l’Atlètic va sentir cap tipus de patiment. I menys encara després del 2-0, quan Correa va entrar a l’àrea rival gairebé com si fos la pròpia. Hàbil en el desbordament, beneficiat per la relliscada de Jemerson, va regalar el 2-0 a Griezmann.