Futbol

El Lleida exerceix de líder i goleja al Conquense

Encadena tres victòries per primera vegada aquesta temporada amb gols de Pedro Martín, Cano i Juanto

El Lleida exerceix de líder i goleja al ConquenseJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha demostrat que és un líder sòlid i ha derrotat aquesta tarda en el Camp d’Esports al Conquense per 3-0, amb lo que encadena tres victòries per primera vegada aquesta temporada i són ja sis les jornades consecutives sense perdre.

El Lleida ha sentenciat el partit en els primers 20 minuts i ha deixat sense opcions al Conquense, rival amb qui no s’havia enfrontat mai en partit oficial. Pedro Martín només ha necessitat 4 minuts per marcar l’1-0. És el gol número 12 del pichichi de l’equip, que porta sis jornades seguides marcant gols.

El 2-0 l’ha firmat Fernando Cano en el minut 8, mentre que tampoc no ha faltat a la seua cita amb el gol Juanto Ortuño, que ha anotat el 3-0 en el minut 22. Faltaven encara 68 minuts, però el partit s’ha acabat alli mateix. El Lleida ha tingut més ocasions, el Conquense també n’ha tingut alguna i al final un 3-0 que permet al Lleida situar-se amb 33 punts després de la jornada 16. Pedro Martín s’ha retirat lesionat al turmell en el minut 56.

El Lleida tornarà a jugar dissabte dia 14. Serà al Mini Estadi a les 18.00 davant del Barcelona B.