HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Victòria i tercer lloc!

Una acció del partit d’ahir, en el qual el Vila-sana es va imposar a la pista del Girona.

El Vila-sana es va imposar ahir a la pista del Girona per 2-5, amb la qual cosa s’enfila a la tercera posició de l’OK Lliga femenina, després d’encadenar tres victòries i quatre jornades sense perdre. L’equip del Pla d’Urgell sempre va anar davant en el marcador i malgrat els intents de l’equip local, mai va veure perillar la victòria.

El Vila-sana recuperava en aquest partit Maria Porta, absent per sanció als dos anteriors i la capitana de l’equip va demostrar que tenia ganes de tornar a jugar. Va tardar tot just tres minuts a firmar el 0-1 per a les lleidatanes.

El gol va donar tranquil·litat a l’equip, que volia demostrar el seu bon moment de forma. Va ampliar la diferència gràcies a un gol de Victòria Porta, que va firmar el 0-2 al minut 21. El Girona, que lluita per fugir de la zona baixa de la taula, no estava disposat a rendir-se i va tornar a posar-se al partit amb un gol de penal de Laura Vall al minut 18 (1-2). Però les del Pla d’Urgell no volien sorpresa i de nou va ser Victòria Porta la que va ampliar distàncies, amb l’1-3 al minut 21, resultat amb què es va arribar al descans. A la segona meitat l’equip local no va tardar a tornar a retallar distàncies. A penes s’havien jugat dos minuts de la represa quan Laura Vall firmava el seu segon gol i col·locava el 2-3 en el marcador.

Però el Vila-sana va demostrar el seu bon moment, no va donar gaires opcions al rival i va encarrilar el matx amb el 2-4, firmat per Joana Comas al minut 34. Faltava encara un quart d’hora per al final, però l’equip de Jordi Capdevila ja no patiria. Per certificar el triomf, Mar Franci col·locava el 2-5 al minut 48, per segellar la victòria i tres punts importantíssims que valen el tercer lloc.

Després del partit, el tècnic de l’equip, Jordi Capdevila, va mostrar satisfacció pel triomf. “Hem sabut controlar bé el partit en tot moment, hem mantingut pràcticament sempre una diferència de dos gols. La veritat és que no hem tingut la sensació que ens podien remuntar. És una pista difícil, però hem dominat el partit des del principi”, va explicar. El tècnic va valorar el salt que ha fet l’equip. “Portem un mes molt bo i el premi és aquesta tercera posició. Ara l’objectiu és guanyar els 6 punts que falten fins a les vacances.”