EL MILLOREL PITJOR

Derrota per dos errors del Tàrrega

El Tàrrega no juga malament i s’avança amb gol de Jofre, però acaba caient en el 94 || La rigorosa expulsió de Caballero va lligar de mans els blaugranes

Un jugador del Júpiter i un altre del Tàrrega pugnen per la pilota durant una acció del partit.ÁREA 11

El Júpiter i el Tàrrega es van enfrontar amb l’objectiu de sumar els tres punts després de diverses jornades sense aconseguir una victòria. Per al Tàrrega, després de dos empats, representava una bona oportunitat per atansar-se una mica a la part alta de la taula, encara llunyana.

La UE Tàrrega va començar bastant millor que l’equip local i els primers minuts dels jugadors d’Edu Berrocal van ser molt bons. Els blaugranes van atropellar un Júpiter que havia sortit adormit i aquest domini es va acabar traduint en gol. El Tàrrega va obtenir el seu premi al minut 14 gràcies a una bona definició de Jofre Graells, que va posar el 0-1 en el marcador. Aquest gol va fer reaccionar el Júpiter, que fins a aquell moment s’estava veient molt superat. Els locals no es van enfonsar amb el gol visitant, al contrari. Van començar a augmentar la intensitat i posar les coses difícils al seu rival, que a partir d’allà va fer una davallada important i aquest pas enrere el va aprofitar molt bé el Júpiter. Després d’uns minuts de domini, van aconseguir la desitjada igualada gràcies a un gol a pilota aturada, mal defensat per la defensa del Tàrrega. Aquest gol al minut 30 donava aire als de la Verneda, que a partir d’aquell moment es convertirien en els clars dominadors del que quedava de matx, encara que es va arribar amb l’1-1 al descans.

A l’inici de la segona part va arribar l’expulsió de Caballero, que va marcar el transcurs del xoc. Una rigorosa segona groga en el minut 48 va suposar que els visitants es quedessin amb deu homes i a partir d’aquell moment el partit es va convertir en un constant atac del Júpiter. El Tàrrega es va defensar bé i no ho va posar gens fàcil al Júpiter, que veia com passaven els minuts i no aconseguia aprofitar la superioritat numèrica. Algunes contres de l’equip d’Edu Berrocal van servir d’avís perquè els locals no es confiessin, però van continuar bolcats buscant el gol del triomf. Finalment i després de diverses oportunitats, els locals van obtenir el premi a la seua insistència, encara que es van trobar un gol que no s’esperaven. Un error colossal de la defensa visitant al minut 94 de partit, probablement en el que havia de ser l’última jugada del matx. Un malentès entre un central i el porter va deixar la pilota franca per a Jalal, que va definir amb sang freda i va posar el definitiu 2-1 en el marcador. El Júpiter va obtenir així premi a una segona meitat de clar domini. El Tàrrega, per la seua part, va pagar molt cara l’expulsió de Caballero, de la qual no va poder refer-se. La setmana que ve el Tàrrega acomiadarà l’any rebent al Joan Capdevila l’EFAC d’Almacelles buscant una victòria que els reenganxi a la zona alta de la classificació.

“Després de l’empat hem perdut el ritme” Una vegada finalitzat el xoc, l’entrenador de la UE Tàrrega, Edu Berrocal, va declarar: “Després de l’empat hem perdut el ritme del partit. Hem tingut un bon inici, fins al 0-1, però a partir d’allà ens hem descompost, hem comès errors amb pilota i hem perdut el ritme. A més ells s’han encoratjar amb l’empat, en un gol a pilota parada molt mal defensada per la nostra part.” Sobre l’expulsió de Caballero va dir: “Ha marcat la segona part i ha convertit el partit en un constant atac del Júpiter. Encara que hem defensat bé i hem tingut alguna contra.” Per finalitzar, va afegir: “Hem aguantat bé amb 10 però ells s’han trobat un gol que no esperaven.”