EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC suma en un mal partit

Els nervis per marcar dels lleidatans van ser un impediment per aconseguir la victòria || Després de l’empat, es mantenen a la sisena posició a cinc punts del seu perseguidor més proper

Un jugador de l’EFAC remata de cap una pilota davant la mirada d’un rival en una acció del partit d’ahir.NICOLÁS ARLANZÓN

Pas enrere d’un desconegut EFAC Almacelles, que després de vèncer folgadament en les jornades anteriors, 3-0 el Cambrils i 1-4 en el derbi davant del Balaguer, no va poder passar de l’empat davant de la UD Vista Alegre, 0-0.

La primera part no va tenir gaire història. I és que durant els 45 minuts inicials els locals es van limitar a observar i estudiar el seu rival. Un ferm conjunt de Castelldefels a què els de Radosav Radulovic no van saber fer mal de cap manera. Ni en llarg, ni combinant, ni amb jugades d’estratègia que tantes vegades els han salvat. Tan sols les internades per les bandes, especialment per la dreta, van donar algun resultat, encara que res més que centrades que no van trobar rematador que pogués treure el 0-0 del marcador abans del descans.

A la represa, l’EFAC va comptar amb ocasions molt més clares, com la de Joel Chiné des del mig del camp, però les presses van impedir que arribés el gol dels locals. La falta de paciència i el desgast físic acumulat van acabar passant factura en l’atac de l’EFAC. Al desencert local, es van sumar les polèmiques decisions d’un àrbitre molt permissiu amb les pèrdues de temps visitants i que no va assenyalar un més que possible penal comès sobre Montoy en el 53. Precisament el màxim golejador del conjunt lleidatà va ser el següent a provar un inspirat meta visitant que, poc després, també va parar un cacau de Chipi que podria haver suposat l’1-0. Durant els últims minuts de joc, els visitants van fer mèrits per emportar-se els tres punts d’Almacelles. Per sort per als locals, quan el partit es va obrir el porter de l’EFAC, Jordi Chiné, va saber mantenir la calma convertint-se en el salvador de l’equip i aconseguint anul·lar totes les ocasions que va tenir el Vista Alegre.

Després del matx, el tècnic de l’EFAC, Radosav Radulovic, no va treure mèrit al resultat, que va catalogar d’“empat just”, i va destacar que l’equip ja està pensant en el seu pròxim duel davant del Tàrrega.

Amb aquest resultat, l’EFAC segueix una setmana més a la sisena plaça amb un partit pendent, contra l’Andorra, que es jugarà el 5 de gener.