El Lleida Esportiu s’ha reafirmat aquest migdia com a líder en solitari del seu grup i ferm aspirant al play off d’ascens a Segunda després de guanyar al fins ara tercer classificat, l’At. Balears, per 3-2 en un partit molt emocionant i en el qual ha remuntat per dos vegades un marcador advers. El partit ha començat malament per als locals, que en el minut 10 han vist com l’At Baleares es posava per davant al marcador gràcies a un gol de Canario. Però els jugadors que entrena Gerard Albadalejo, que avui no ha pogut estar a la banqueta després de ser sancionat per la seua expulsió la passada jornada, no han acusat el cop i Pedro Martín, el pitxitxi del grup, ha fet honor a aquesta condició i ha marcat el gol de l’empat en el minut 19 aprofitant un centre de Mousa. Però onze minuts després, el 30, els visitants han tornat a avançar-se amb un gol de Marcos de la Espada. Una altra vegada tocava reaccionar i el Lleida ho ha fet abans del final de la primera part, quan Juanto Ortuño ha marcat l’empat. La segona part ha començat amb diverses oportunitats dels locals, però l’At. Balears ha estat a punt de posar-se de nou per davant al marcador quan el tret d’Hugo Díaz en una falta s’ha estavellat al travesser. Poc després, el Lleida ha completat la remuntada amb un nou gol de Juanto, que ha significat el 3-2 definitiu. El Lleida acaba així l’any líder amb 36 punts.