BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Cinquè triomf seguit del Cadí

El Cadí la Seu segueix en un bon moment de forma i no perd des de la visita a Sant Sebastià.

El Cadí la Seu va aconseguir ahir el cinquè triomf consecutiu després de superar el Bembibre (56-63) i va consolidar la quarta posició a la taula, un pas gairebé definitiu per ser cap de sèrie al sorteig de la Copa de la Reina. L’aportació de jugadores clau, com Vilaró, Hempe i Etxarri, va ser l’empenta que necessitava el Cadí la Seu en un duel que va arribar a complicar-se en l’últim quart. La igualtat va ser la tònica del primer parcial, en què les lleoneses van obtenir una màxima diferència de 5 punts (10-5). L’equip que dirigeix Bernat Canut va saber reaccionar des de la defensa i arribar al final dels primers deu minuts amb una mínima renda (15-16), amb 6 punts de Kraker. No acabava d’estar còmode el Cadí i Canut va parar el partit amb el 22-24, ja que el Bembibre seguia competint. L’aportació de Vilaró va ser clau perquè les lleidatanes fessin una última escomesa i arribessin al descans amb el 26-31. Va ser al tercer quart quan el Cadí semblava que deixava sentenciat el partit. Els avantatges van anar en augment i es va assolir una màxima d’11 punts (32-43). Però va reaccionar l’equip local i va arribar a empatar de nou ja als últims deu minuts (49-49). Va haver de fer-se servir de nou l’equip lleidatà en defensa, amb les seues jugadores més determinants i va arribar amb avantatge als instants decisius (53-59). El tècnic local va intentar parar l’empenta urgellenca, però Vilaró i Hempe es van encarregar de sentenciar en els últims dos minuts i el Cadí va segellar la vuitena victòria de la temporada, la cinquena consecutiva, cosa que el deixa molt a prop de ser cap de sèrie a la Copa, objectiu que pot segellar divendres (21.00) amb el Zamarat.