EL MILLOREL PITJOR

Empat de l'Alcarràs amb polèmica

L’Alcarràs va aconseguir la igualada al temps afegit gràcies a un penal molt protestat pels locals || Després d’aquest partit, el Balàfia tanca l’any amb quatre duels consecutius sense perdre

Un jugador de l’Alcarràs remata davant d’un defensa del Balàfia durant el partit.AMADO FORROLLA

Empat a dos al Municipal Manuel Lorite del barri lleidatà de Balàfia, en un matx entre dos equips que lluiten a la zona alta de la classificació com el Balàfia i l’Alcarràs. El partit va acabar amb repartiment de punts després d’una polèmica decisió arbitral que va assenyalar un penal al 94 a favor d’un Alcarràs que no va perdonar.

El duel va començar amb un Balàfia molt actiu, tant en atac com en defensa i que va agafar les regnes del joc des del primer minut. Les ocasions de perill arribaven de manera constant per als de Lleida i abans de complir-se la mitja hora de joc van poder marcar el primer gol del partit. Després de l’1-0, el Balàfia no va abaixar el ritme i hauria pogut ampliar l’avantatge davant d’un Alcarràs que també va tenir ocasions encara que menys clares que les locals. Malgrat estar a prop d’augmentar la diferència, la falta de punteria en l’últim tret va impedir canviar el resultat abans del descans, i es va arribar al final de la primera part amb l’1-0 per als locals.

A la represa, el Balàfia va mantenir el control del matx malgrat que amb una mica menys d’intensitat a causa del desgast físic de la primera meitat. Malgrat tot, el Balafia va aconseguir tornar a marcar per col·locar el 2-0 que posava en un compromís un Alcarràs que semblava incapaç d’aconseguir la remuntada. Amb el 2-0, els de Lleida van anar perdent manxa i van permetre prendre el control a l’Alcarràs. Amb el pas dels minuts, el joc dels dos equips es va igualar i va ser llavors quan l’Alcarràs va aprofitar per retallar distàncies al marcador amb l’1-2. Malgrat el gol visitant, tot apuntava que el Balàfia tancaria l’any amb victòria, però al 94 va arribar l’acció polèmica del partit. El col·legiat va assenyalar la pena màxima a l’àrea del Balàfia i donava opcions d’empatar un Alcarràs que fins al moment no havia posat en perill la victòria local. Els visitants no van desaprofitar l’ocasió i van marcar el gol del 2-2 definitiu i van deixar un sabor agredolç als de la capital del Segrià.

Després d’aquesta jornada, el Balàfia tanca el 2018 amb un balanç de quatre partits consecutius sense perdre (dos victòries i dos empats) que el situen a la sisena posició. L’Alcarràs, per la seua part, encadena dos encontres sense perdre (una victòria i un empat), i és el quart classificat.