HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Vendaval a la recta final

El Vila-sana bat el Reus Deportiu, amb tres gols en els últims dotze minuts del partit || Torna a guanyar després de tres derrotes consecutives

Una jugadora del Vila-sana condueix la bola amb una companya al terra, ahir durant el partit.JOAN GÓMEZ

El Club Patí Vila-sana es va retrobar amb el triomf ahir a casa contra el Reus Deportiu (3-0), en un partit tediós i sense ritme que, no obstant, les lleidatanes van resoldre en els dotze últims minuts amb tres gols. Així doncs, les de Jordi Capdevila van aconseguir tornar a sumar al no haver-lo aconseguit davant els tres primers classificats de la Lliga, i torna a situar-se a un punt d’Europa.

Durant els primers minuts del partit, el Vila-sana no va estar bé i no va mostrar la intensitat habitual, fet que es va corregir amb el pas dels minuts. Va ser el mateix guió que es va donar a la segona part, però sempre amb un denominador comú: el Reus, equip de jerarquia inferior a la taula, va intentar amb el seu plantejament que el partit estigués mancat de ritme per així poder aprofitar algun error local.

No obstant, el xoc es va desencallar a la recta final, quan el marcador de 0-0 semblava inamovible. Cata Flores, de falta directa, era l’encarregada de firmar l’1-0 a falta de dotze minuts per a l’acabament del xoc. S’havia obert la llauna. El 2-0 va arribar tan sols dos minuts després, en un contraatac de tres contra dos que Laura Porta va finalitzar al segon pal.

Encara hi havia temps per augmentar la diferència i, a tres minuts del final, Victòria Porta va fer una jugada personal que va deixar enrere quatre jugadores reusenques i va picar la bola davant de la portera rival, que no va poder impedir el 3-0. Jordi Capdevila va comentar després del partit que aquest no va tenir “gaire història” i va destacar el fet que el seu equip sabés “capgirar-lo”.