Courtois observa un dels dos gols que li van ser anul·lats al Valladolid a la primera part.EFE

El Reial Madrid va doblegar ahir el Valladolid en un partit en el qual els madridistes van patir més torbació i inquietud del que fa pensar el marcador (1-4), ja que els val·lisoletans van governar la primera part. El Madrid va sentenciar a la segona meitat, després que a la primera al Valladolid el VAR li anul·lés dos gols i fallés un penal.

Va arribar més i millor el Valladolid durant els primers minuts. Els de Sergio González van sortir insolents i descarats malgrat el risc de desfonar-se. No era el partit esperat durant els primers vint minuts, el Valladolid estava sacsejant clarament el rival, un Madrid que no tenia ni temps per pensar.

Van ser dos accions pràcticament consecutives les que van revolucionar el partit, encara que el Madrid no va patir mal en el marcador. Primer, un penal fallat per Rubén Alcaraz (min 11), i un gol anul·lat als locals pel VAR, després de detectar un fora de joc de Keko Gontán (min. 13).

Sí que va marcar Anuar al minut 21, encara que Varane va empatar abans del descans. A la segona meitat el Madrid va exhibir punch i Benzema, amb un doblet, i Modric, van segellar el triomf.

D’altra banda, el Madrid li ha obert un expedient a Isco i després del partit Nacho va admetre que “la situació amb el míster és complicada”.