El Juneda no passa de l'empat amb un bon Organyà

Un jugador del Juneda mira de rematar davant l’oposició d’un adversari.

Un jugador del Juneda mira de rematar davant l’oposició d’un adversari.CARLES MIRANDA

El Juneda, que amb una victòria hauria assolit la tercera plaça a la classificació, no va poder passar de l’empat davant d’un Organyà que es va defensar bé. Els visitants van sortir a buscar el gol i el van aconseguir al 30 en un xut de Vila que va agafar avançat Morales (0-1). Després del descans, el Juneda va reaccionar i hauria pogut empatar al 46, però Mateus no va arribar per poc a una centrada des de l’esquerra d’Oriol. Al 58, Grau va empatar per al Juneda al ficar el peu en un embolic davant de la porteria de Busquets (1-1). El partit es va trencar als últims cinc minuts però cap dels dos equips no va poder marcar per emportar-se el duel.