HOQUEI OK LLIGA

El Llista guanya amb autoritat

Els jugadors del Lleida Llista, en els minuts previs a l’inici del partit.

Els jugadors del Lleida Llista, en els minuts previs a l’inici del partit.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista va firmar ahir una victòria inqüestionable a la sempre difícil pista del Voltregà (2-5), amb la qual cosa l’equip d’Albert Folguera manté la pugna per la cinquena plaça de la Lliga amb l’Igualada, empatats a punts. Els dos equips tornaven a veure’s les cares tot just un mes després d’haver disputat, a l’Onze de Setembre, la semifinal de la Final Four de la Europe Cup, torneig que va guanyar per segon any consecutiu el Lleida.

Els locals tenien ganes de revenja, però el triomf va tornar a emportar-se’l l’equip lleidatà, que va firmar un duel molt seriós per segellar un triomf amb molta autoritat. Al descans el resultat ja era de 0-3 a favor dels de Folguera.

L’encontre va començar molt bé per als lleidatans. Amb prou feines havia passat un minut i ja guanyava per 0-1, gràcies a un gol anotat per Roberto Di Benedetto. Xixi Creus va marcar el 0-2 al minut 14 i, segellant una primera part molt seriosa dels llistats, al límit del descans, de nou Roberto Di Benedetto superava la porteria local, per col·locar el 0-3 al marcador.

Les coses no van canviar durant la segona part, que es va obrir amb un nou gol dels lleidatans. En aquesta ocasió va ser Bruno di Benedetto el que, al minut 27, col·locava el 0-4.

El Voltregà va reaccionar amb dos gols en tot just cinc minuts, que el van tornar a ficar en el partit. Adrià Ballart va firmar l’1-4 al minut 32 i Aleix Molas va anotar el 2-4 al 37. Però el Llista no va afluixar el ritme, va aguantar bé la pressió de l’equip local i va mantenir l’avantatge al marcador. A l’últim minut, va ser Joan Cañellas el que va marcar, arredonint la victòria lleidatana i col·locant el definitiu 2-5.

El Lleida Llista tancarà la Lliga dissabte que ve, dia 1 de juny, amb la visita a l’Onze de Setembre (20.00) del Vendrell, en una última jornada amb horari unificat.