FUTBOL COPA CATALUNYA AMATEUR

L'Alcarràs passa en els penals

Empata el partit al minut 88 en una acció molt protestada pels locals i acaba imposant-se || L’Angulària s’havia avançat de penal al primer temps i es va merèixer més premi

La plantilla de l’Alcarràs celebra el pas a la següent ronda de la Copa Catalunya Amateur, ahir al Municipal d’Anglesola.SEGRE TÀRREGA

L’Alcarràs va passar ronda a la Copa Catalunya Amateur i ja és l’únic equip lleidatà del quadre. Tanmateix, va tenir molta sort del seu costat, ja que no va aconseguir batre l’Angulària fins a la tanda de penals (1-1).

De fet, fins al minut 88 de partit, els del Segrià anaven perdent. Va ser en aquest moment quan es va produir l’acció polèmica del xoc i que va canviar totalment el signe del partit. Joel Castillo marcava el gol de l’empat malgrat unes suposades mans que l’equip local va protestar iradament. Posat novament l’empat sobre la taula, van ser els penals els encarregats de definir quin equip seguia endavant en la competició.

En els cinc primers llançaments hi va haver quatre encerts per a cada equip. Auger Sisó i Jean Carlos Álvarez van aconseguir aturar un llançament cada un. Amb l’empat a quatre, Auger va aturar el sisè llançament de l’Angulària i, en el penal decisiu, els del Segrià no van fallar i van confirmar el seu avenç en la competició.

Malgrat la diferència de categoria, l’Angulària va aconseguir anul·lar el domini de l’Alcarràs, que no va demostrar davant dels urgellencs la seua condició de tot just ascendit a Primera Catalana. A la primera part, l’Alcarràs va voler tocar la pilota però els locals, molt intensos, van aconseguir sobreposar-se i fins i tot van gaudir de tres o quatre ocasions clares. A més, van aconseguir desfer l’empat inicial amb un gol de penal del seu màxim golejador, Òscar Ximénez, en el minut 17.

Després del descans, l’Angulària va tenir menys arribada a l’àrea de Joel Mur, acusant el desgast físic del primer temps, i malgrat algunes arribades aïllades, la iniciativa va ser de l’Alcarràs, que no obstant no va aconseguir transformar el seu domini en gol fins a gairebé el final del xoc.

Dels altres tres equips que també han passat ronda a la Copa Catalunya Amateur, dos han aconseguit la victòria també a la tanda de penals: Empuriabrava Castelló i Parets del Vallès. L’Sporting Gavà és el que va tenir una eliminatòria més plàcida, a l’imposar-se 3-0 al Rubí.