El Lleida espera rival

El conjunt dirigit per Molo elimina el Cerdanyola, de Tercera, i disputarà la segona ronda amb el vencedor del Terrassa-Andorra de demà || Soriano, Simic i Joanet sentencien un rival voluntariós que va arribar a empatar en una jugada a pilota aturada

Pedro Martín, que va marcar el primer gol davant el Cerdanyola, remata una pilota.CARLES MIRANDA

Sense brillantor però amb indicis de certa millora en relació amb el recent Torneig Històrics, el Lleida Esportiu va superar ahir la primera ronda de la Copa Catalunya contra un equip inferior tot i que voluntariós. Un Cerdanyola que només va cedir al tram final del partit, que els de Molo van saber sentenciar amb dos contres de manual quan l’eliminatòria semblava encaminada a la loteria dels llançaments des del punt de penal, de la mateixa forma que es va donar en idèntic escenari fa dos temporades i que va costar el comiat als jugadors llavors dirigits per Albadalejo. El partit no va ser bo.

El Lleida va continuar jugant a ràfegues, amb moments de bon joc i altres en els quals semblava desaparèixer del camp i totalment desconnectat entre defensa i atac. Després d’una clara ocasió de Javi Lara (15’) i una altra de Fernando Cano (16’), els dos porters no van tenir més sobresalts que als dos gols. Es va avançar el Lleida amb un gol molt protestat pels locals per una possible falta en atac dels de Molo, en què César Soriano es va aprofitar d’una pilota solta fora de l’àrea (19’) per enviar una enverinada centrada-xut que, després de ser rebutjada en primera instància per Marc Martín, es va estavellar al pal abans d’acabar entrant a la porteria. El Lleida es va relaxar després del 0-1 i el Cerdanyola va acabar empatant a la sortida d’un córner, en un desajust defensiu lleidatà que va aprofitar Javi Lara per rematar de cap lluny de l’abast de Víctor Vidal.

Noel Carbonell va jugar 17 minuts mentre que Felip i Dalmau no van ser convocats per Molo

Després del descans, al Lleida se’l va veure una mica més vertical, sobretot per la banda de Joanet, que s’està convertint en una de les revelacions d’aquesta pretemporada, encara que no va acabar de concretar la seua superioritat fins als últims deu minuts amb els gols de Simic (83’) i de Joanet (86’), en dos contres de manual davant d’un Cerdanyola ja sense capacitat de resposta.

Sobre els descarts, Molo no va voler pronunciar-se fins després de l’stage, que finalitzarà dijous, però Noel només va jugar 17 minuts i Felip i Dalmau no es van vestir de curt a les Fontetes, al no estar ni convocats pel tècnic lleidatà.

Molo insisteix que s’han d’encaixar menys gols a pilota aturada Molo va fer tota una declaració de principis a la sala de premsa de les Fontetes al confessar que “en pretemporada els resultats només tenen la importància que se’ls vulgui donar, ja que la clau es troba en el rodatge, a acumular minuts i sobretot sensacions”. En aquest sentit, va afegir que “superat l’equador de la pretemporada les sensacions són bones, tot i que encara hem de millorar en moltes coses, sobretot a no encaixar gols a pilota parada, com ens va passar amb el Vilassar i ara contra el Cerdanyola”. El tècnic lleidatà es va mostrar indiferent davant del pròxim rival a la Copa Catalunya, encara que va assenyalar que “el Terrassa té més bon camp”.