FUTBOL PRETEMPORADA

El Tàrrega s’endú el seu trofeu

Es va imposar per penals a l’Andorra, de Segona B, després d’igualar a la segona part el gol visitant || El club del Principat va patir dos expulsions

La plantilla del Tàrrega i l’alcaldessa, Alba Pijuan, posen amb el trofeu guanyat ahir.SEGRE TÀRREGA

La UE Tàrrega es va adjudicar el XXII Trofeu Ciutat de Tàrrega a l’imposar-se per penals a l’Andorra, de Segona divisió B, després d’un partit que va finalitzar 1-1. A la tanda de llançaments el Tàrrega va ser infal·lible i va vèncer 4-2, sense necessitat d’arribar a llançar el cinquè penal.

El Tàrrega va oferir a la seua afició un bon espectacle davant d’un rival que juga dos categories per sobre, igualant a la segona part el gol que els del Principat havien marcat a la primera. L’Andorra va acabar el partit amb nou jugadors, per l’expulsió de Cortez (77’) i Bover (85’).

La primera part va ser molt igualada i el Tàrrega, amb una pressió asfixiant, posava les coses difícils a l’Andorra. L’equip visitant es va avançar gràcies a un gol d’Iker en el minut 20 (0-1). Abans d’aquest gol, el Tàrrega havia tingut les seues ocasions per posar-se al davant. Joni va llançar a porta en el minut 4 però va aturar el porter Huesca i Roger també va disposar d’una altra ocasió en el minut 7.

Ja amb el 0-1, Roger va poder empatar en una doble ocasió. La seua primera rematada la va rebutjar el porter i a la segona va desviar la pilota a córner. Malgrat el marcador, el Tàrrega no havia perdut la cara al partit en cap moment.

A la segona part l’Andorra va voler sentenciar el partit, però el Tàrrega va evitar que creessin excessiu perill. Joni va poder empatar en el minut 65, però qui sí que va posar l’1-1 al marcador va ser Roger, a l’anotar de cap. El marcador ja no es mouria i l’Andorra va acabar el partit amb 9 jugadors i, a la tanda de llançaments de penal (4-2), el Tàrrega va fer que el trofeu es quedés a casa.