FUTBOL

El Lleida empata en el camp del cuer (1-1)

L’equip de Molo encadena a Badalona tres jornades sense perdre i continua invicte en els desplaçaments

El Lleida empata en el camp del cuer (1-1)CARLES MIRANDA

El Lleida ha sumat avui un punt en empatar 1-1 en el camp del cuer, el Badalona, amb el que l’equip que entrena Manuel Jesús Casas "Molo", encadena la seua tercera jornada sense perdre i manté la seua imbatibilitat en els desplaçaments. El Lleida suma 10 punts després de les cinc primeres jornades de Lliga, després de tres victòries, un empat i una derrota. A les seues tres sortides, el Lleida ha sumat 7 dels 9 punts possibles.

El Lleida ha tingut la pilota, ha gaudit d’ocasions, però no ha sabut plasmar la seua superioritat davant d’un rival que portava quatre derrotes, sense haver marcat ni un sol gol. El primer li ha marcat al Lleida. Ha estat Pallarès, que ha fet l’1-0 en el minut 42, resultat amb què s’ha arribat al descans. Poc abans Eneko ha tingut una bona ocasió per avançar els lleidatans.

En la segona meitat el Lleida ha buscat l’empat i ho ha aconseguit gràcies a Eder, que ha marcat l’1-1 en el minut 76. Deu minuts abans el mateix Eder també ha tingut una altra ocasió clara.

El pròxim partit del Lleida serà dissabte, dia 28, quan rebrà el Nàstic en el Camp d’Esports.