ELS DETALLS

L'EFAC, víctima dels seus errors

Cau de nou a casa davant d’un Can Vidalet que va tenir massa premi || Dos gols en contra abans del minut deu, una expulsió i un penal fallat van ser una llosa massa pesant

Un jugador del Can Vidalet es disposa a rematar envoltat de dos de l’EFAC, ahir durant el partit.MAGDALENA ALTISENT

Després de la desfeta davant de l’Ascó en la primera jornada, l’EFAC va tornar a caure a casa ahir a mans del Can Vidalet. Els d’Ismael Mariani van ser víctima dels seus propis errors i, a més, van acusar massa els contratemps d’encaixar tan ràpid, quedar-se amb deu i desaprofitar un penal a favor.

El partit va començar molt malament, ja que en el minut 1 una mala entrega en defensa va permetre al Can Vidalet inaugurar el marcador per mitjà de Marbà, que va anotar des d’una posició dubtosa (0-1). Sense temps perquè els d’Almacelles es recomponguessin del gol, van ser colpejats de nou quan, en el minut 7, l’àrbitre va assenyalar un penal en contra, que va transformar Max, per ampliar la diferència quan encara no havien transcorregut els deu primers minuts de joc (0-2).

Per provar de redreçar el rumb, Mariani va donar entrada a Ciruela per Humbert en el minut 21. A partir d’allà, els lleidatans van tenir els seus millors minuts, portant el pes del matx i buscant la porteria rival, amb arribades d’Adrià Fernández, Imaz i Monfort. El premi va arribar en el minut 43, quan Adrià va recollir un rebuig dins de l’àrea i va retallar diferències (1-2). Amb el marcador en contra però amb el vent a favor es va arribar al descans.

Un intermedi que va tallar la reacció roig-i-negra, perquè va permetre al Can Vidalet reorganitzar-se sobre el terreny de joc i tractar que succeís el mínim de coses possibles en el partit. I als 20 minuts de joc, un nou error defensiu de l’EFAC va permetre als barcelonins marcar de nou, per mitjà de León, que va afusellar Chiné.

Poc després, Ciruela era expulsat al veure la segona groga i al cap de dos minuts l’EFAC disposava d’una ocasió idònia per tornar a ficar-se en el matx. Un penal que Òscar Imaz va enviar fora, per sobre del travesser.

En els minuts finals, els homes de Mariani van tirar de casta per provar de marcar i, encara que va posar setge a la porteria de Casado, sobretot a base de faltes i pilotes laterals, l’ordre i el rigor defensius visitants van frustrar qualsevol intent de remuntada.

D’aquesta forma, l’EFAC va tornar a caure penalitzat pels seus errors i el seu desencert al darrere i se situa en llocs de descens, després d’haver sumat un sol punt transcorregudes les tres primeres jornades del campionat.