Una altra mala primera part condemna l'Espanyol davant de la Reial Societat

Isak celebra el gol del 3-1, que va deixar tocat i enfonsat l’Espanyol.

Isak celebra el gol del 3-1, que va deixar tocat i enfonsat l’Espanyol.EFE

L’Espanyol va encaixar ahir la tercera derrota de la temporada i la tercera també a casa contra la Reial Societat, en un partit en què una nova primera part per oblidar va condemnar els de David Gallego, que després de retallar distàncies a la segona part van pressionar els guipuscoans a la recerca de l’empat, una il·lusió que es va esfumar, tanmateix, amb el tercer gol visitant i que va acabar sentenciant el triomf. La Reial va començar amb una marxa més i, encara que l’Espanyol va reaccionar a partir del quart d’hora, Willian José va firmar un doblet que va deixar mut l’RCDE Stadium, on van fer acte de presència alguns xiulets. La reacció blanc-i-blava es va materialitzar al minut 72, amb un gol en pròpia porta de Zaldua forçat per Campuzano. Però a la jugada següent, l’1-3 d’Isak va fer esvair qualsevol esperança de guanyar.