TEMPS EXTRA CARRERES POPULARS

Vallfogona reuneix 400 atletes

La Cursa de la Vaca va fer ple de participants a la setena edició de la prova || Carlos Rodrigo i Eva Ribalta van ser els guanyadors de la prova principal, de 10 quilòmetres

Els corredors, a la línia de sortida abans del començament de la cursa.

Els corredors, a la línia de sortida abans del començament de la cursa.ITER5

La cursa de la Vaca de Vallfogona de Balaguer va fer ple de participants ahir a la setena edició amb quatre-cents atletes. Carlos Rodrigo i Eva Ribalta van ser els guanyadors d’una jornada que va ser puntuable per a la Lliga Ponent i que va comptar, a més de la prova de 10 quilòmetres, amb una carrera de 5 quilòmetres i una caminada no competitiva. A la prova llarga, Carlos Rodríguez (I Run With Leiva) es va imposar en categoria masculina amb un registre de 34.20, seguit per Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), amb 34.59, i de Jordi Trepat (Xafatolls), amb 35.02. A l’apartat femení, la victòria va ser per a Eva Ribalta (Xafatolls), amb un crono de 39.12, al davant de l’actual campiona de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), amb un temps de 39.33, i d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 43.33.

Pel que fa a la distància curta, l’anomenada Cursa de la Vedella, en homes el podi va ser per a tres corredors independents. El guanyador va ser Xavier Badia, amb un temps de 16.34, Sergi Pascual va ser segon, amb 17.22, i Sergi Badia tercer, amb 17.41. En dones, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners) va reforçar el liderat a la Lliga Ponent amb una nova victòria, amb una marca de 21.37, seguida per Carolina Sánchez (Cansallebres Vallfogona), amb 23.38, i la independent Teresa Roigé, amb 23.42.