El Mollerussa resisteix una hora

Els de Turull no van merèixer el correctiu al feu del segon classificat, però encaixen la cinquena derrota, la segona consecutiva || Els lleidatans van reclamar un penal a la primera part

Un jugador del Mollerussa controla l’esfèric davant la pressió d’un jugador del Santboià.ÁREA 11

Turull va ressaltar que després de l’1-0 “l’equip s’ha aixecat bé i ha tingut deu o quinze minuts prou bons, però no hem pogut transformar això en ocasions clares ni en l’empat, i llavors en una contra ens han fet el segon i aquí s’ha acabat el partit. Ha estat massa càstig tenint en compte el partit que ha fet el Mollerussa”.

?

sant boi

El Mollerussa va encaixar ahir la cinquena derrota de la temporada al rebre un excessiu càstig (3-0) en la visita al camp del Santboià, segon classificat de la Lliga. Els de Josep Maria Turull van firmar un bon treball defensiu durant més d’una hora en un dels feus més complicats de la categoria, però una diana del pitxitxi Juanlu passat el quart d’hora del segon acte va ser el punt d’inflexió del matx, que va derivar en la segona derrota seguida per als del Pla.

El Mollerussa va sortir amb una estratègia defensiva molt ben treballada, sense badades i frenant bé les escomeses rivals. Una pilota al pal de Kilian va ser la jugada més perillosa del primer període per als locals. Per la seua part, el Mollerussa va patir de falta d’ambició amb l’esfèric en el seu poder. Els de Turull van anar de menys a més i vora el descans va arribar la jugada polèmica, quan Marc Soldevila queia al vèrtex de l’àrea i el col·legiat treia la falta fora per a desesperació del jugador i dels seus companys, que van reclamar penal sense èxit.

En el segon període el partit seguia per idèntics paràmetres, més control del Santboià i un Mollerussa que no passava per situacions de perill. Tot va canviar superada l’hora de joc. Una bona centrada d’Álex Ruiz a cama canviada la resolia Juanlu amb una perfecta rematada que superava Balagué (1-0). Va reaccionar el Mollerussa avançant les línies i trepitjant més l’àrea rival. Un parell de bones centrades des de la dreta van posar una mica de por a la parròquia del Santboià, i Jofre Graells ho va intentar des de lluny, però sense fortuna. Van ser els millors moments del conjunt del Pla.

El Mollerussa ficava pólvora amb els canvis, però deixava més desguarnida la defensa, la qual cosa van aprofitar els de Manuel Alcaraz per desplegar veloços contraatacs. Després d’un primer avís de Libo, a 13 minuts del final, Ferran Roca marcava el 2-0 que gairebé sentenciava la contesa. Els del Pla d’Urgell ho van continuar intentant, però en lloc del 2-1 va arribar el tercer dels locals en la millor jugada del partit que va culminar Juanlu Estévez en el minut 85.

No hi va haver temps per a més i el Mollerussa, malgrat la seua bona tasca, se n’anava del camp de Joan Baptista Milà amb una derrota excessivament voluminosa.

“Massa càstig per al partit que hem fet”L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, afirmava a l’acabament de l’encontre que “el càstig que hem rebut al final és massa gran si analitzem el còmput dels noranta minuts. En el primer període hem tingut el partit bastant controlat, amb fases fins i tot en què hem dominat més la pilota que no pas el Santboià. En concret, la jugada del minut 44 hauria pogut ser determinant, ja que l’àrbitre ha tret fora un possible penal a Soldevila”, va dir.