ELS DETALLS

Màxima efectivitat de l’EFAC

L’equip del Segrià suma la segona victòria consecutiva i se situa provisionalment quart a la taula || Va aprofitar les dos úniques ocasions que va tenir per superar un desencertat Viladecans

Un jugador de l’EFAC intenta controlar una pilota davant l’oposició d’un rival.

Un jugador de l’EFAC intenta controlar una pilota davant l’oposició d’un rival.ÁREA 11

L’EFAC Almacelles es va emportar un bon triomf i es va fer més fort a la classificació, ja que va saber aprofitar les ocasions contra un Viladecans que hauria pogut fer molt mal durant la primera meitat (1-2). Les millors ocasions van ser del conjunt de local, fins i tot un pal que va poder canviar el camí del partit, però l’EFAC va aprofitar a la perfecció les escasses ocasions per sumar la segona victòria seguida i poder situar-se provisionalment quart.

Els d’Ismael Mariani van ser ahir molt efectius. De fet, es van avançar a la primera part amb un gol de Chipi al minut 38 en la primera ocasió que van tenir. Al contrari que el seu rival, un Viladecans que va acabar desesperat pel seu infortuni, després que un xut de Serés s’estavellés al pal i Òscar fallés una altra clara ocasió. Els locals van sortir amb més ímpetu i van crear les millors ocasions contra un EFAC replegat enrere, administrant el seu joc i esperant una ocasió que el portés fins al gol. I així va fer efectiva l’única que va tenir a la primera meitat.

Després del descans, els del Baix Llobregat van sortir a buscar l’empat i es van bolcar en l’atac. Favio el va tenir a les botes, però el que va arribar va ser el segon gol lleidatà quan Viladegut va aprofitar una distracció defensiva. L’entrenador local va moure fitxa a la banqueta i va reforçar l’atac en un intent de remuntar, però ahir no tenien el dia i l’EFAC, ben situat en defensa, amb prou feines va donar concessions. El Viladecans, que està situat a la zona mitjana de la taula, només va poder trencar la muralla lleidatana de penal, en una jugada que també va suposar l’expulsió de Viladegut per doble groga. Malgrat jugar durant més de deu minuts amb un més sobre el camp, el Viladecans no va poder fer justícia a les seues nombroses i clares oportunitats, i va cedir davant d’un quadre lleidatà defensiu però efectiu, que va aprofitar les dos ocasions que va tenir en tot el duel. Ara l’EFAC se situa a la quarta posició provisional, però encara lluny del liderat que ocupa el Muntanyesa.

“Ens trobem en un bon moment”El tècnic de l’EFAC, Ismael Mariani, es va mostrar satisfet, encara que va reconèixer que ahir havien tingut una mica de fortuna. “Hem tingut la sort d’arribar a la primera meitat i anotar un gol, mentre que ells han estavellat contra el pal l’ocasió més clara de tot el partit. A la segona hem jugat amb més cor que cap, condemnats a no encaixar gols, però hem tingut la sort de tornar a marcar i poder augmentar la diferència, jugant amb confiança en defensa i neutralitzant els atacs del Viladecans,” va explicar. També va comentar que “el penal i l’expulsió ens han obligat a tancar-nos encara més al darrere, i hem patit davant d’un gran rival. Estem en un bon moment, contents amb la posició que ocupem a la classificació tenint en compte la categoria tan complicada que és la Primera Catalana. Espero que seguim pel bon camí”, va afegir Mariani.