FUTBOL SEGONA DIVISIÓ PRO FEMENINA

Continuen invictes a casa

Andrea va donar la victòria a l’AEM contra el Madrid B amb un gol a l’últim minut || Les lleidatanes es col·loquen en segona posició provisionalment

La jugadora de l’AEM Hisui intenta controlar una pilota davant d’una rival.

La jugadora de l’AEM Hisui intenta controlar una pilota davant d’una rival.CARLES MIRANDA

Andrea, amb un gol a l’últim minut del temps reglamentari, va donar ahir el triomf a l’AEM davant del Madrid B (2-1), la qual cosa va permetre el conjunt lleidatà continuar invicte a casa i col·locar-se de forma momentània segon a la classificació.

Més enllà dels tres punts, l’altra notícia positiva del dia va ser el debut de la portera del filial de 15 anys, Laura Martí, que va ser titular per les lesions de Subies i Noèlia.

El matx, influït pel vent, va començar molt apagat. La primera meitat va estar protagonitzada pel joc combinatiu i més enllà d’un tret ajustat al pal de les visitants al minut 42, que Laura va desviar a córner, no hi va haver ocasions.

Després del pas per vestidors, l’AEM va sortir a buscar el partit, de manera que les ocasions no van tardar a arribar. Al minut 52, Júlia va tenir una bona oportunitat, però la portera madrilenya Nagore va frustrar el seu tret. Un minut més tard era Andrea qui ho provava amb un intent des de lluny que va aconseguir desviar la portera. Malgrat el clar color blau del partit, al minut 67, en un ràpid contraatac culminat per Júlia, va ser el Madrid B qui es va avançar (0-1).

El gol, tanmateix, no va apagar els ànims de l’AEM, que va seguir al seu aire. Al minut 73 Paula va posar la por al cos de les visitants amb un tir que va sortir fregant el travesser. Però no va ser fins al 80’ quan l’AEM va veure recompensat el seu esforç. Pixu va ser atropellada dins de l’àrea per una rival i Natàlia va executar la pena màxima amb encert per empatar el partit (1-1). El gol va tornar a esperonar l’AEM, que en el 89’ va aconseguir culminar la remuntada després d’una jugada combinatiba entre Pixu i Natàlia que va finalitzar Andrea (2-1). La jugadora local, de 15 anys, va donar d’aquesta forma tres punts més a l’equip, que s’atansa cada vegada més al seu objectiu, la permanència.