FUTBOL EUROCOPA 2020

Golejada i primera de grup

La selecció espanyola endossa set gols a la feble Malta, que no va oposar resistència || Va debutar com a titular el porter català Pau López i també es van estrenar Torres i Olmo, que van marcar

Els jugadors espanyols es feliciten després d’anotar un dels set gols que van endossar a Malta.EFE

La selecció espanyola va fer una gran actuació ahir a la nit a l’estadi Ramón de Carranza i va golejar amb absoluta facilitat Malta (7-0) en la novena i penúltima jornada de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2020, per la qual cosa els de Robert Moreno s’asseguren ser primers de grup.

Després del 2-0 de la primera part, el combinat espanyol es va exaltar a la segona part i, a més, amb l’especial alegria per a Pau Torres i Dani Olmo, que van debutar i que al cap de pocs minuts d’entrar al camp també van aconseguir els primers gols amb l’absoluta. Robert Moreno, amb el pas a l’Eurocopa ja assegurat, va afrontar el xoc amb moltes rotacions entre els elegits i entre ells va tenir l’oportunitat de debutar com a titular, i en un partit oficial, el meta català Pau López, i es van quedar a la banqueta els dos que han alternat fins ara, David de Gea i Kepa Arrizabalaga.

Més problemes ofensius van tenir a l’arrencada els espanyols, que com es preveia es van trobar un rival tremendament replegat davant la porteria. Henry Bonello, fill d’aquell que va encaixar els històrics dotze gols aconseguits per Espanya (12-1) al Villamarín de Sevilla el desembre del 1983.

Per la seua part, Finlàndia es va classificar per primera vegada en la seua història per a l’Eurocopa 2020, des de la segona posició del grup J, en el qual Itàlia va engrandir el seu ple de 9 triomfs, mentre que Suècia va guanyar 0-2 Romania i va adquirir també el bitllet.

Golejada i primera de grupMessi dóna la victòria a Argentina contra Brasil en un amistós (0-1) Leo Messi, amb un gol al minut 12, va decidir ahir el superclàssic de les Amèriques contra Brasil (0-1), el tradicional partit amistós que es disputa cada any i que aquesta vegada va tenir com a escenari Riad, la capital de l’Aràbia Saudita. Brasil no coneix la victòria des que va conquerir com a amfitrió el títol de la Copa Amèrica el juliol passat.